Sommerhuse, den nye feriedestination

Læsejl

Sommerhuse, den nye feriedestination

For mange familier er sommerhuse blevet ekstremt populære, specielt for os danskere. Sommerhuse er en nem ferie, om man vælger at leje eller eje; det helt op til en selv. Er man så heldig man har råd til sit eget sommerhus, er man måske fristet til at gå lidt op i udseendet. Man begynder at modificere huset, og indrette det efter din helt egen smag. Mulighederne er mange, og oplevelsen er speciel.

Læs i læ

Selvom man danskere i dag foretrækker varme, så er der bare noget enormt hyggelig over at have være afsted alene eller med familien, og være samlet i et andet hus med en kakkelovn, eller ude på terrassen når solen skinner. Dette er nogle af nøgle elementerne der b.la. gør sommerhusoplevelsen så mindeværdig.

Udfordringerne i et sommerhus kan være flertalligt, der kan være problemer med håndvasken, ingen opvask og meget andet. Hvis man lejer sommerhuset henover en ferie, er der desværre ikke så meget at gøre ved det, men ejer man huset, kan man være fristet til at gøre noget ved det. En af de frustrerende ‘udfordringer’ kan være når der er meget blæst. Dertil kunne man være smart at tilføje et læsejl til terrassen, der absorberer vindens kraft, så den ikke forstyrre ugebladet eller ens glas med hvidvin. Mange terrasser har et læsejl, og effektivt er det.

Hvor og hvorfor?

Hvis man så begynder at overveje, om at leje eller eje et sommerhus er en god ide eller ej, møder man nok de overstående overvejelser, hvor og hvorfor. Svaret til hvorfor, kan man ikke svare på. Det kan kun du. Du er helt selv herre over, hvorvidt om et sommerhus er en god ide, måske er det i dine øjne meget økonomisk, hvilket kan være grund nok.

Men et andet godt spørgsmål kan være, “hvor”. Der har jeg lavet en lille liste på 5 steder i Danmark, der klart anbefales.

  1. Bornholm
  2. Nordborg
  3. Fanø
  4. Rømø
  5. Lolland

Danske øer og halvøer har nogle af de bedste sommerhuseområder i Danmark, hvor især om sommeren, er aldeles solrig og smuk at se på.

Læsejl
#Follow us on Instagram