Fødselstavler er den perfekte gave

Fødselstavler

Fødselstavler er den perfekte gave

Er du en af de mange, som er i tvivl omkring, hvad skal man købe i dåbsgave til den lille nyfødte guldklump? Der er uendelig mange muligheder, men de fleste ønsker også at tilføre noget personligt til gaven. Alt dette opnår du nemt og enkelt med fødselstavler. Læs mere og opdag hvilke kvaliteter en fødselstavle indeholder.

Forevig øjeblikket

En af livets største øjeblikke er at blive forældre, og vil for altid være et af de største øjeblikke. Derfor er der heller ingen grund til at lægge skjul på dette eller ikke huskes på det. Her kommer fødselstavler ind i billedet. Ved købet af personlige fødselstavler vil man på enkeltvis forevige øjeblikket.

Specielt i forbindelse med gaver til de nybagte forældre, som intet mangler, så kan det være en lang kamp at finde den helt rigtige gave. Fødselstavler er en oplagt mulighed for at give en unik og meget personlig gave. Dertil vil der ikke mistes interessen for gaven. Det er en milepæl, som fortjener at blive foreviget til evig tid.

Hvordan ser fødselstavler ud?

Hvis man ikke selv har en fødselstavle eller har set en før, så kan det være svært helt at vide, hvordan en fødselstavle i virkeligheden ser ud. Det varierer som selvfølge alt efter producenten samt køberens ønske. Form og facon er forskellige, dertil kan oplysninger ligeledes være forskellige. Følgende er dog populære informationer omkring barnet, der ses på de fleste opslagstavler

 

  • Navn på barnet
  • Fødselsdato
  • Tidspunkt på fødselen
  • Vægt ved fødsel
  • Højde ved fødsel

 

Alle disse informationer er med til at forevige øjeblikket, som det mindfulde øjeblik det er. Dertil er det også sjove detaljer at huskes på, når man ser ens barn vokse op.

Fødselstavler i træ

En af de vigtigste ting i forbindelse med fødselstavler er ligeledes at finde nogle i et tidløst design. Dette opnår man blandt andet gennem materialevalget, som med fordel kan være af træ. Træ er et populært materiale, som bruges i mange hjem. Primært er det grundet tidløsheden samt det rå og mere rustikke udtryk. Dertil kan man vælge forskellige træsorter, der alle har sin charme og personlige udtryk.

#Follow us on Instagram