Forsvarsadvokater er hverdagens helt, til dig der mangler hjælp

Alexander Nyborg Christensen

Forsvarsadvokater er hverdagens helt, til dig der mangler hjælp

Har du nogensinde stået i den situation, hvor du har haft brug for en person til at forsvare dig? Forsvarsadvokater er den skjulte helt, der kan hjælpe dig, når du står i problemer op til halsen. En forsvarsadvokat kan hjælpe dig, når systemet ser ud til at være ude efter dig, og det er en person der er parat til at kæmpe til stregen for dig.

Hvad er en forsvarsadvokat?

En forsvarsadvokat er din ven i en kriminel sag. Når du bliver sigtet, skal politiet informere dig om din ret til en advokat, beskikket eller privat antaget. Det anbefales klart at hyre en privat antaget, da du selv kan vælge hvem det så bliver. Der er mange privat antagede forsvarsadvokater i erhvervet, som rigtig gerne vil kæmpe for dig. En af disse er bl.a. Alexander Nyborg Christensen, en forsvarsadvokat der vil kigge på din sag subjektivt, da en forsvarsadvokat varetager dine bedste interesser.

Hvilke sager behandler en forsvarsadvokat?

En forsvarsadvokat kan behandle alle sager, dog har privat antagede forsvarsadvokater ret til at afvise en sag. Det er alle de sager der involverer en sigtelse, om det så angår:

 

  • Narkokriminalitet
  • Sædelighed
  • Tyveri
  • Økonomisk kriminalitet
  • Bedrageri

Hvordan foregår det?

Fra du bliver sigtet af, vil forsvarsadvokaten hjælpe dig igennem det, både i forhold til trøstende og opløftende råd om hvad du skal gøre. Din advokat vil være til stede under eventuelle afhøringer, og vil fortælle dig hvad du skal, og ikke skal, svare på. Anklagemyndighederne og politiet vil gøre alt for at bevise du er skyldig, inde for de lovlige rammer, og de vil ikke hjælpe dig, men blot finde frem til sandheden.
Ender sagen i retten, vil forsvarsadvokaten være med til at afhøre dig, for at fremhæve alt involveret i sagen, der kan være med til at forkorte din straf.
En af de vigtigste job for din advokat, er at sørge for alle reglerne bliver overholdt fra anklagerens side.

Selvom du intet har gjort, og der er sket en misforståelse, er det en rigtig god ide at have en forsvarsadvokat ved din side. Din advokat er med til at formidle din sandhed, så de også forstår at det er den rigtige sandhed.

#Follow us on Instagram