Plej din hud med en god serum

Serum

Plej din hud med en god serum

Industrien udvikler sig, teknologien udvikler sig og vigtigst af alt så udvikler hudplejen sig. Hudpleje er en del af næsten alle kvinders daglige rutine. Det er den som sikrer, at man har en flot og glødende hud, der ikke synes en dag ældre. Læs mere her omkring det kendte produkt serum.

Hvorfor bruge serum?

Efterhånden så er serum blevet en del af hudplejens ABC’en. Serum er et uundgåeligt produkt, hvis man går op i sin hud og vil passe på den. Helt enkelt er et det langt fra bare en dagcreme. Den går ind målrettet og behandler de enkelte udfordringer, som man måtte være udsat for. Dertil ikke sagt, at man ikke skal bruge en dagcreme. En dagcreme afhjælper et bredere område indenfor plejning. Det giver ikke plads til den målrettet behandling, som man også gerne vil have.

Hvordan skal man bruge det?

Et serum skal bruges på en helt ren hud. Den skal være renset, for at porerne er renset og mere modtagelig overfor behandlingen gennem produkterne. Dertil skal den også påføres inden ens almindelig creme. Serummet har en sådan konsistens, at det er nemmere at trænge helt ind i lagene i huden, hvilket er det, som man gerne vil opnå. Den mest optimale påføring vil derfor være at påføre det, vente fem minutter og derefter tage sin creme på.

Super serum

Super serum?

Flere og flere hudplejeeksperter er vilde med anvendelsen af produktet. Dette er specielt grundet, at der er udviklet serummer til alle typer hudproblemer. Det kan være, at man døjer med rødme, urenheder eller modenhud.

 

Det er derfor meget forskelligt hvilke serum, som kvinder måtte bruge. En detalje, som man gerne skulle hæfte sig ved, er, at man ikke skal lade sig snyde. Nogle forhandlere vil sige, at det er vigtigt at bruge flere forskellige typer. Det er i sin forstand ikke forkert, men det er kun den første påføring, som når helt ind i huden.

 

Det såkaldte super serum er den hud, som trænger til et godt boost af fugt. Dertil har den også utrolige evner indenfor anti-age. Den virker som følgende på huden

 

  • Fugtgivende
  • Tilfører masser af glød
  • Minimer fine linjer
  • Opstrammende

 

#Follow us on Instagram