Gør din hverdag nemmere med mad leveret til døren

mad leveret til døren

Gør din hverdag nemmere med mad leveret til døren

Måltidskasser tilpasset dit behov

Hvis du ønsker at få mad leveret til døren, skal du være opmærksom på at der er op til flere forskellige måltidskasser at vælge imellem. Det hele kommer an på den individuelle persons eller families behov. Fælles for alle kasserne er, at de alle består af sund og varieret mad. Alle retter i måltidskasserne er frisklavede, færdiglavede så de er klar til at spise og du slipper dermed for tilberedningen

 

Det er muligt at vælge imellem følgende måltidskasser.

  • Slankekassen
  • Hverdagskassen
  • Familiekassen
  • Kickstarterkassen

Kickstarterkassen

Denne kasse er et forholdsvist nyt koncept i forhold til mad leveret til døren, men den er allerede blevet taget godt imod af kunderne. Kickstarter kassen er nemlig noget helt særligt. Den er tiltænkt den kunde, som aktivt ønsker at ændre sine madvaner drastigt eller blot trænger til at prøve noget nyt. Denne kasse indeholder nemlig en 3 dages detox juicekur, som er bestående af 5 x 400ml af hver juice variant. Juicene kommer i tre vidt forskellige varianter. Den første juice har fået tildelt navnet ”klare øjne”, og består af ingredienser såsom bladselleri, ingefær, æbler & spinat. Derudover er ”Lynet” og ” Go’ Forbrænding” navnet på de to andre juicer. De består blandt andet af gulerødder, æbler, appelsiner, citroner & chili. Efter de 3 dages juicekur går man direkte over på slankekassen, som er bestående af morgenmad, middagsmad, aftensmad & mellemmåltid til hver dag 5 dage i ugen. Forløbet med kickstarterkassen varer samlet set 4 uger.

mad leveret til døren

Tilberedning af maden

Maden er forsvarligt pakket ind og bliver leveret i en flamingokasse med tilhørende køleelementer for at sikre at maden holder den rette temperatur. Dette betyder at maden kan holde til at ligge i kassen i 24 timer inden den kommes i køleskabet. Maden er i forvejen snittet, skåret og stegt så den er lige til at spise. Tilberedning er kun nødvendig i et meget begrænset omfang, når du får dette. Når du får mad leveret til døren, er maden nemlig allerede lavet og tilberedt. Det er kun i nogle tilfælde nødvendigt at opvarme maden. Dette er både muligt at gøre i ovnen på maks 225 grader i 20-30 min eller i mikroovnen i 2-3 minutter.

#Follow us on Instagram