Få repareret din babys vinterhud

Lotion baby

Få repareret din babys vinterhud

Vinterens vejr er hård for alle, men babyer kan blive specielt ramt. Børneeksem er stærkest i vintertiden, og generelt provokere vinterens vejr, babyens hud. Derfor er det rigtig vigtigt man har noget babylotion eller en anden for for lotion til din baby. Man skal være opmærksom på parfumer og tilsætningstoffer og alle slags giftstoffer der kan være i creme, da babyens hud er meget sart.

Bekæmp tør hud og eksem

Som forældre skal man altid være opmærksom på ens barns fysiske velvære, og der kan gemme sig eksempletter overalt på kroppen. Derfor skal man altid have noget fugtighedsgivende lotion til baby for at nedkæmpe irritation og kløen. Klør en baby i den tørre hud eller eksem, kan det stærkt forværres, specielt da en babys fingre ofte ikke er de reneste, og kan gøre den tørre hud til et sår.

 

I vinterperioden og de efterfølgende kolde måneder, skal man være særlig opmærksom på tør hud og eksem. Den kolde luft provokere huden på babyen, og kan ende i voldsomme eksem-udbrud hvis ikke det bliver behandlet med creme og fugtighedslotion med det samme. Det er nemlig ikke altid det starter med eksem, det kan nemlig godt starte som almindeligt tørt hud, og efter en omgang kløen og kradse og ingen lotion, kan det gå hen og blive eksem.

Undgå ubehagelig kløen

Når man ser den røde tørre plamage på babyens hud for første gang, er det intet alarmsignal. Man skal bare være opmærksom, så hvis det ikke går væk af sig selv, skal man behandle det. Man kan bla.a starte med at putte noget koldt på huden hvis det lader til at babyen klør sig voldsomt på såret, for at derefter at anbringe cremen på såret.

Nogle gange kan det også være umuligt at se om et barn har eksem, specielt hvis de er lidt ældre. De kan sagtens holde det skjult og derved hindre at du kan hjælpe dit barn. Derfor skal man være ekstra opmærksom til enhver tid for at kunne give dit barn den bedst mulige hudpleje.

#Follow us on Instagram