En plantevæg skaber liv samt et grønt og og sundt arbejdsmiljø

Plantevæg

En plantevæg skaber liv samt et grønt og og sundt arbejdsmiljø

Plantevægge er en fordelagtig mulighed for virksomheder, som ønsker et grønt arbejdsmiljø og en grøn profil for virksomheden. En plantevæg er en fleksibel og langtidsholdbær løsning, som kan skabe liv og er med til at bidrage til et forbedret indeklima specielt i kontormiljøerne. Der findes mange forskellige plantevægssystemer på markedet, hvilket betyder, at der er rig mulighed for at finde netop den plantevæg, som passer til din virksomhed.

Plantevæggens fordele

En plantevæg er en multifunktionel løsning på mange virksomheders problemstillinger. Den består af flere rækker kassetter, som er sat sammen efter smag og behag. Plantevæggen består af rigtige planter, som skal vandes regelmæssigt for at holdes i live. Denne vanding står et seviceteam for, så du ikke skal bekymre dig om dette.

 

Læs herunder et udvalg af plantevæggens mange fordele

  • Forbedrer indeklimaet
  • Anderledes indretningsmulighed
  • Æstetisk udtryk
  • Skaber liv

Sundt indeklima

Udover at en plantevæg ser flot ud og skaber et grønt arbejdsmiljø, er det også med til at forbedre indeklimaet. Mennesker indånder ilt og udånder det derefter i form af kuldioxid. Planterne omdanner derimod den kuldioxid, som mennesket udånder, til ilt. Denne ilt kan mennesket igen bruge, og derfor er der blevet oprettet et sundt og vedvarende økosystem mellem planter og mennesker.

Plantevæg

Plantevæggens design

Plantevæggene tilpasses omhyggeligt til enhver virksomhed. Virksomheder kan nemlig have vidt forskellige ønsker og behov til udseendet af en plantevæg. I nogle tilfælde er ønsket en minimalistisk og enkel væg, hvorimod andre virksomheder ønsker en unik og abstrakt plantevæg. Derudover tages der naturligvis hensyn til lysmængden i rummet, så plantevæggen fungerer optimalt hos den pågældende virksomhed. Hertil tilpasser serviceteamet også pasningen af planterne, ved at vurdere den rette mængde vanding, så planterne har de bedste forudsætninger for levetid.

Leje af plantevæg

Eftersom købet af en plantevæg kan være en forholdsvis stor investering for nogle virksomheder, kan man derfor også leje vægen. Dette er en især en fordel, hvis budgettet ikke egner sig til sådan en pengesum. Ved leje har man nemlig blot en fast månedlig udgift. De forskellige plantevægssystemer tilbydes som udgangspunkt i henholdsvis 36 eller 18 måneder. Desuden tilbydes der plantevægge i vidt forskellige størrelser, som spænder fra meget få m2 op helt op til kæmpe vægge på over 100 m2.

#Follow us on Instagram