En Corian bordplade er slidstærk og kan benyttes i en lang årrække

Corian bordplade

En Corian bordplade er slidstærk og kan benyttes i en lang årrække

Hvad er en Corian bordplade?

En Corian bordplade kan anvendes til et stort antal forskellige formål. Materialet er lavet af 100% akryl, og derfor fremstår pladen som værende smuk og slidstærk. Bordpladerne kan desuden nemt rengøres, idet overfladen er fuldstændig ensartet. Alle bordpladerne bestilles i mål, så man til enhver tid kan få den ønskede størrelse. Derudover kan de i langt de fleste tilfælde også laves i en bestemt højde, hvis dette ønskes. En Corian bordplade benyttes oftest i køkkenet, men kan nemt også bruges i andre sammenhænge.

 

Udover brug i køkken fungerer bordpladerne også fordelagtigt i følgende rum:

  • Bryggers
  • Kontor
  • Badeværelse

Farven Glacier White

Størstedelen af alle Corian bordplader bliver produceret i farven Glacier White. Denne farve er en lækker råhvid farve, som harmonerer smukt med mange andre farvesammensætninger. Det er en af fordelene ved en Corian bordplade. Her ved man nemlig på forhånd, at der er gode chancer for matchende elementer, og derfor skal man ikke gå og bekymre sig om, det vil passe til resten af det eksisterende rum. Hvis man derimod ønsker en bestemt farve, kan den ønskede farve naturligvis bestilles hjem. Derved garanters det, at man til enhver tid kan få en Corian bordplade til lige præcis sine ønsker og behov. Der er noget for enhver smag. Derudover er pladerne lavet af 100 % ren akryl, hvilket betyder, at farveægtheden kan garanteres i meget høj grad. Det kan det eftersom, at en Corian bordplade er lavet af 100% ren akryl. Hvorimod nogle efterligninger, der er tilsat Polyester, kan blive gule med tiden. Det er der naturligvis en garanti for, at en ægte Corian bordplade ikke gør.

Corian bordplade

Vedligeholdelse og efterslibning

En Corian bordplade kan benyttes i en lang årrække, især hvis man er god til at pleje og vedligeholde pladen. Dog kan bordpladen somme tider godt trænge til en kærlig hånd. Derfor er det heldigvis muligt at foretage en efterslibning af bordpladen. Resultatet af en efterslibning er en bordplade, som let kan forveksles med en fuldkommen ny bordplade. Det er også et godt alternativ at overveje, så man undgår at være nødsaget til at udskifte en Corian bordplade. Ved dette sparer man både tid og ikke mindst penge.

#Follow us on Instagram