Ib Laursen giver sjæl til rummet med et klassisk nordisk design

Ib Laursen

Ib Laursen giver sjæl til rummet med et klassisk nordisk design

Hvem er Ib laursen?

Ib Laursen ApS er en virksomhed, som blev grundlagt af Ib Laursen i 1971. Som udgangspunkt blev virksomheden oprettet med afsæt i en detailbutik, men den har siden hen udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engrosleverandører af møbler og brugskunst. Virksomheden har siden grundlæggelsen ligget i udkanten af Danmarks ældste by – Ribe. Her ligger virksomheden også i dag, som er bestående af et nuværende areal på 9.000 m² kontor, showroom og lagerbygninger. Efter mange års planlagt generationsskifte overtog sønnen af Ib Laursen virksomheden i 2007. Her overtog Peter Laursen rollen som administrerende direktør efter sin far.

Brugskunst, møbler og meget mere

Ib Laursen har et stort udvalg af diverse produkter. I deres sortiment findes alt lige fra indretning til badeværelset, til fashion og til køkkenredskaber. Der er alt man kunne forestille sig til et fuldent hjem. Derudover laves der både møbler såsom stole, opbevaringsmøbler og garderobestativer samtidig med, at der også laves dekoration såsom vaser, skilte og vægophæng. Fælles for alle produkter er denne gennemgående klassiske nordiske stil. Fordelen ved at denne stilart er gennemgående i deres produkter er, at de let kan sammensættes på kryds og tværs samtidig med, at de matcher og harmonerer utroligt godt.

 

Derudover består sortiment bl.a. også af:

  • Kurve
  • Gaveindpakning
  • Tæpper
  • Unika
  • Puder
  • Displays
  • Borde
Ib laursen

Klassisk nordisk design

Ib Laursen har et gennemgående fokus på et klassisk nordisk design. Ønsket er at udbrede dette design til resten af verden. I dag har virksomheden allerede agenter i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland og Holland, men forhåbentligt er det et voksende netværk. Den nordiske stil begynder nemlig så småt at fange andre landes interesse, idet designet er noget for sig selv. Denne stilart er noget specielt og er kendetegnet ved sine rolige og harmoniske nuancer og former. Derfor laver Ib Laursen hovedsagligt produkter i farver som eksempelvis brun, lyserød og grå. Derudover findes der naturligvis også produkter med fængende og friske farver, så man kan pifte et rum og med nogle lækre og farverige produkter. Der er et stort udvalg, så man kan være sikker på, at der er noget for enhver smag.

#Follow us on Instagram