Pladebearbejdning udfører arbejde af højeste kvalitet

Pladebearbejdning

Pladebearbejdning udfører arbejde af højeste kvalitet

Hvad er pladebearbejdning?

Pladebearbejdning af en proces, hvor et materiale bearbejdes på en bestemt måde. Her kan materialet bearbejdes ved bl.a. at udskære, bukke eller valse. Det såkaldte materiale er oftest rå stål eller metal. Formålet med pladebearbejdning er at omdanne et råmateriale til et færdigt emne. Der findes mange forskellige former for pladebearbejdning. Et udvalg af de nyeste og bedste teknologier er eksempelvis følgende:

  • Laserskæring
  • Kantpresning
  • Valsning
  • Svejsning

Laserskæring

Laserskæring er en af de processer som begrebet pladebearbejdning dækker over. Denne proces foregår ved, at et materiale skæres ved hjælp af en laserstråle. Dette er ofte en fordelagtig løsning, hvis der stilles høje krav til snitkvalitet eller produktivitet. Laserskæring kan desuden benyttes i tilfælde af bl.a. stål, plast, keramik, træ og læder.

CNC-maskinpark

Alle pladebearbejdningsprocesserne sker på en såkaldt CNC-maskinpark. CNC står for Computer Numeric kontrol, hvilket er et industristandard programmeringssprog, som er beregnet til styring af høj præcision og kvalitet. CNC-maskiner er derfor i stand til at udføre et arbejde af højeste kvalitet for at sikre tilfredsheden hos kunden. CNC-maskinen udfører bevægelserne på baggrund af programmerede koder. Koderne bestemmer eksempelvis maskinens bevægelser, retninger, spindel hastighed, værktøjsskift osv. Uanset om kunden udelukkende har en idé eller helt præcist ved, hvad ønsket er, kan man altid hente hjælp hos en professionel i pladebearbejdning. Her vil kunden modtage netop den information og hjælp, som er nødvendig for, at kunden får et færdigt og fulendt produkt.

Pladebearbejdning

Den nyeste teknologi kombineret med stor ekspertise

Indenfor denne branche handler det især om at være opdateret på de nyeste og bedste teknologier. Her er man desuden opsat på at være på forkant med udviklingen, for at kunne tilbyde de bedste løsninger til kunden. Uafhængigt af opgavens størrelse og krav kan der til enhver tid findes en fordelagtig løsning. Ved pladebearbejdning er ønsket nemlig at imødekomme kundens ønsker og behov til punkt og prikke. Dette er der heldigvis gode chancer for i denne branche, da maskinerne yder et præcist og tilfredsstillende arbejde. Derudover garanteres kvaliteten på baggrund af et hold af professionelle og erfarne medarbejdere. Disse sørger nemlig for at lytte til kunden, så de i samarbejde bliver enige om en løsning på problemet.

#Follow us on Instagram