En Trafo Union kan bruges selvom den er brugt!

En Trafo Union kan bruges selvom den er brugt!

Når man skal ud og finde nye dele til sin vindmølle, så er der meget man skal holde styr på. Det er blandt andet fordi, at det findes mange forskellige reservedele, som passer til en masse forskellige typer af vindmøller. Med andre ord er der et hav af forskellige reservedele, som du skal finde rundt i. Oven i dette skal du også tage stilling til, om du godt kunne tænke dig, om det skal være nye eller brugte reservedele. På nettet kan man bl.a. finde en Trafo Union, som er brugt, men stadig har mange år i sig endnu.

Hvad er en Trafo Union?

En Trafo Union er en transformator, som er uundværlig, fordi det er den, som er koblet til el-netværket. Uden denne vil der bliver produceret jævnstrøm, hvilket der ikke er i el-netværket. Så en Trafo Union er altså en transformator, der sørger for, at der er vekselstrøm. Udover dette så sørger en Trafo Union transformator også for, at strømmen komme ud i den rette styrke. Det er sådan at strøm måles i alt kiloVoltAmpere (forkortes kVA), når man snakker vindmøller. En Trafo Union kan for eksempel 1250 kVA, hvilket betyder, at man har fat i en ret stor transformator.

Trafo union

Når man har med en vindmølle at gøre, så er det vigtigt, at man har en generator af denne størrelse. Alt efter en vindmølles størrelse, så producere den en mængde strøm. Denne mængde strøm er meget større, end du normalt lige kan forstille dig, og derfor skal den behandles med omhu. Det er her en Trafo Union bl.a. også sørger for, at el-netværket ikke bliver overbelstat, hvilket godt kan ske. El-netværket fungerer nemlig som ethvert andet kredsløb. Det skal nemlig også harmonere. Var dette ikke produktet, som du var på udkig efter, så kan du altid kigge forbi virksomheden Wind Nielsen, som sælger brugte vindmøller og reservedele.

#Follow us on Instagram