Home Service Nyd sommeren i et vægdrivhus

Nyd sommeren i et vægdrivhus

Om du mangler plads eller ønsker at have dine grøntsager tættere på køkkendøren, kan det være fordelagtigt for dig som hobbygartner at vælge et vægdrivhus, som tilpasses efter dit behov.

Vægdrivhus – hobbygartnerens ven

Du bor måske i storbyen eller har måske ikke tid til at passe en stor have med et drivhus til. Her er vægdrivhuset fra Hobbydrivhuse den gode løsning for dig med grønne hænder og en travl hverdag. Med et vægdrivhus får du et drivhus, som er fremstillet af polycarbonat, hvilket vil sige at det mere holdbart end de typiske glas drivhuse. Derfor kan vægdrivhuset bedre tåle fodbolde, nedfaldne grene og diverse andre genstande, der kan beskadige dit drivhus.

Hobbydrivhuse leverer vægdrivhuse af kvalitet

 

Vægdrivhuset giver dig et drivhus med en stærk konstruktion og kvalitet. Hobbydrivhuse designer selv deres vægdrivhuse, hvilket vil sige at de er udviklet med henblik på det skandinaviske klima. Det er især fordelagtigt at investere i et vægdrivhus for dig, som ikke har en stor have, fordi vægdrivhusets placering op af væggen, minimere pladsbehovet for drivhuset. Placeringen op af væggen gør også at vægdrivhuset beskyttes fra vind og vejr. I løbet af dagen varmer solen typisk væggen op, hvilket afgives som varme til vægdrivhuset. På den måde opnår du gode vækstbetingelser og samtidig minimerer du varmeregningen for dig selv.

Hobbydrivhuse tilbyder forskellige serier af vægdrivhuse, se nedenfor:

 

  • BASIC vægdrivhus: 5,3 m2
  • ROYALE vægdrivhus: 9,6 – 12 – 14,2 – 16,5 m2

 

Som det ses er den overordnet forskel på BASIC og ROYALE serien, størrelsen.

 

BASIC vægdrivhusene har en plads på 5,3 m2. Her har du plads til 3 – 4 plantesække. Du har derfor plads til dine tomater, agurker eller peberplanter. Denne type af vægdrivhuse kan med fordel placeres op af en garage eller husmur, og optager minimal plads på din grund.

ROYALE vægdrivhusene er for gartneren, som ønsker at gå et skridt videre med sin have. Udover den større størrelse på drivhuset vil du også kunne få direkte udgang fra huset og ind til drivhuset. Den her serie gør derfor at dit vægdrivhus bliver en integreret del af huset, og du har let adgang til dit hobbyrum.

 

Vægdrivhuset

 

Hvad end du vælger et BASIC eller ROYALE vægdrivhus, så sørger Hobbydrivhuse for at du kan få det fulde udbytte af din have. Din vare vil blive sendt indenfor 72 timer, efter ordren er modtaget, og leveringen sker på købers adresse. I Danmark vil leveringen normalvis være indenfor 5 dage, så du hurtigst muligt kan komme i gang med din drømmehave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Tandremme – en af de mange skjulte skatte i produktion.

Hver evig eneste dag er vi i kontakt med en form for produkt, som på en eller anden måde, er blevet produceret i massevis....

Sælg din virksomheder og medarbejdere på bedste vis!

Nej, du skal selvfølgelig ikke bogstavelig talt sælge dine medarbejdere eller din virksomhed for den sags skyld. Men du skal sælge jeres kompetencer, service...

Pulsbælte – Fuld indblik i din træning!

Mangler du en træningsmakker, som kan vejlede og motivere dig under træningen? Så skal du overveje et pulsbælte. Et pulsbælte følger dig hele vejen...

Gør en forskel med den rette kloakering!

Der er mange ting, der i løbet af vores hverdag kræver en stor indsats for at få det til at fungere. Nogle af de...

Stiftelse af holdingselskab

Du er lige begyndt på din rejse som iværksætter, og spørgsmålene er mange. En del af processen som iværksætter, er at lære nye begreber,...