Home Service En gør-det-selv makeover

En gør-det-selv makeover

Efter ferierne er forbi, eller når skoledagene begynder at blå lidt grå, eller man måske bare har lyst til noget nyt, så er det en fantastisk ide at give sig selv en make-over. Det giver et friskt nyt pif og giver dig frie muligheder for at være kreativ med nye styles. Læs mere om dette nedenunder.

Det er ikke en ændring men en opdatering

At lave en make-over på sig selv betyder ikke at man ikke kan lide hvordan man ser ud. Det betyder heller ikke at man ikke så godt ud før sin make-over. En make-over kan også være en opdatering. En måde at opdatere sit gamle jeg, så det passer til hvordan man har det nu. På den måde er man altid up to date med sin personlighed og up to date med de seneste trends som man følger med i. Hvis man vælger at lave en make-over, er det dog vigtigt at tænke igennem først, hvilket look man går efter, og hvad man savner ved sin stil og hårstyle. Der er nemlig så mange muligheder.

Hvordan kan du selv lave en make-over?

Det behøver slet ikke at være så svært eller være så dyrt at lave en make-over. Man kan godt lave ændringer og prøve nye ting af, uden at skulle købe helt ny garderobe og betale mange penge for et klip ved frisøren.

De ting du selv kan gøre, er eksempelvis:

  • Prøv nye farver og kombinationer
  • Prøv et ghd jern og eksperimenter
  • Se de nyeste modeblade for inspiration

En god start kan være at prøve at kombinere nye farver og tøj. Det er altid smart at give sig selv lidt flere friheder når det kommer til sin påklædning. At lave nye kombinationer og mikse farver man ikke før har mikset, kan give et helt nyt tøj look, helt uden at man skal betale for det.

Det kan også være en rigtig god ide at købe et ghd jern. Med et ghd krøllejern og glattejern, vil du kunne lave alle mulige styles hjemme i dit egen hus. Ghd lader dig prøve frisure du ikke før har kunnet lave, og det vil klart give folk noget at være imponeret over.

 

Giver selvtillid og energi

En god ting ved en make-over er at det altid giver folk en ny fundet selvtillid. Det giver folk et friskt look og de får energi til at tage flere chancer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Forbedre din madlavning med kurser og undervisning

Det er ikke alle der vokser op med et talent indenfor madlavning. Der er nogen det kommer nemt til, og nogen hvorved det blot...

En gør-det-selv makeover

Efter ferierne er forbi, eller når skoledagene begynder at blå lidt grå, eller man måske bare har lyst til noget nyt, så er det...

Undgå råd og lignende med trykimprægneret træ

Der findes rigtig mange forskellige former for træ som fx trykimprægneret træ. Det kan derfor være svært at vælge materialer, når man fx skal...

Få mere for pengene ved at købe en brugt minilæsser

Der er rigtig mange erhverv, hvor man dejligt skal løfte og fjerne rigtig mange forskellige ting. Det kan fx landmænd, der skal flytte foder...

Et job i udland øger erfaringen og giver kulturelle indsigter

Det er ikke alle der tør rejse til udlandet og prøve kræfter med et job i et helt nyt land. Dem der tør, for...