Microneedling vil gøre underværker for din hud

microneedling

Microneedling vil gøre underværker for din hud

Sommeren er ved at være ovre, og solen har sat sine spor på huden. Efter dage med fuld solskin kan huden se træt og ens øvrige hudproblemer kan forværres. Her vil en microneedling for alvor skabe resultater for dig og komme dine problemer til livs.

Hvad er microneedling?

Huden i ansigtet er mere udsat end andre steder, og det kan udvikle sig forskelligt fra person til person. En microneedling behandling er dog anvendelig til mange forskellige hudtyper og problemer grundet den effektive behandling. Helt simpelt så er en microneedling en behandling, hvor der bliver lavet mange tusind små huller i huden. Det kan lyde smertefuldt og til tider lidt mærkelig, men det er det absolut ikke.

 

Det er tværtimod en meget naturlig proces, hvor huden boostes til at forny sig selv. Når man laver de mange prikker i huden, så er det for at stimulerer hudens egen kollegaen opbygningsproces. En helt essentiel del af hudens opbygning er nemlig kollegaen, der er med til at holde huden fast og spændstig i sit udtryk.

microneedling

Hvad er dine problemer?

En microneedling behandling er en meget medgørlig behandling, da den kan justeres til den enkelte person. Langt hen ad vejen så er det påvirket af den helt specifikke situation og behovene heri. På denne måde vil der bestemmes, hvor hård behandling kan være og hvilke forbehold der skal tages. Følgende er alle hudproblemer, hvor microneedling vil gøre en markant forskel

 

  • Acne
  • Pigmentfejl
  • Forbrændinger

 

Resultaterne kan ses hurtig efter behandlingen, men man skal også huske, at Rom ikke blev bygget på en dag. Alt tager tid og tålmodighed, hvis man ønsker at få længere varende resultater, der virkelig gør den forskel, som skal til.

Efterbehandling er det halve af arbejdet

Lige såvel som man skal huske at være tålmodig med sine hudproblemer og behandlinger, så skal man heller ikke tor, at det kommer af sig selv. Det er ganske korrekt, at selve microneedling er med til at gøre meget af arbejdet, men man skal også give sin hud muligheden for at blive bedre. Det gør man ved at efterbehandle efter de rigtige retningslinjer. Det betyder blandt andet, at man skal kigge nærmere på ens renserutine og tilpasse den. Det nytter ikke noget at blive ved med at skrubbe og lignende, da huden ikke vil kunne blive genopbygget. Efter en microneedling vil huden kræve ro, så den kan få plads til at blive bedre og forny sig.

#Follow us on Instagram