Home Business Få opgraderet din garderobe med Soft rebels

Få opgraderet din garderobe med Soft rebels

Julen er ovre, inden vi ser os om, og så er det tid til januarudsalg. Er du som så mange andre i tvivl omkring, hvor du skal lede efter de gode tilbud? Måske er du bare i tvivl omkring, hvilket tøj der egentlig lige er det, som der fanger din opmærksomhed. Læs mere her om mærket Soft rebels.

 Soft rebels brand

Mærket Soft rebels er startet af en gruppe dygtige og ikke mindst yderst kreative mennesker. De var alle målsat på at starte et brand. Hvor der er plads til kvinder, som vil udtrykke deres personlige stil på en ny og mere rå måde. Det giver plads til, at den moderne kvinde kan vise sine mere rebelske sider. Det er samtidig udviklet til de kvinder, der nyder at have det sjovt og behageligt i deres tøj.

Navnet Soft Rebels er en betegnelse for hele filosofilen bag tøjet og idéen med mærket. Det er en kombination af det feminine men med en twist af et råt og rebelsk udtryk til sig.

Find din nye garderobe

En anden vigtig del af konceptet er også, at tøjet skal passe til mange forskellige anledninger. Det kan være, at man nogle dage har lyst til at have et statement item på, hvor man til andre tider er mere til en afdæmpede beklædning.

Soft rebels indebærer flotte og nye kollektioner med jævne mellemrum, blandt kan man få fingrene i følgende:

·       Soft rebels kjole

·       Soft rebels cardigan

·       Soft rebels jakke

 

Kollektionerne indeholder som nævnt tidligere lidt til enhver smag. Der er både tøj i mange forskellige farver med diverse forskellige print og mønster. Derudover indebærer kollektionerne også mere afdæmpet og meget stilet stykker tøj. Tilfælles for alt tøjet er, at det tilbydes af en altid høj kvalitet, dog til en meget overkommelig pris.

Pigen med kant

Mange kvinder kan godt lide at udtrykke deres feminine side med en kjole, som virkelig indfanger deres silhuet. Der er dog også en stor del, som gerne vil have det ekstra kant til ens outfit for virkelig at kunne føle sig tilpas. Det er her Soft rebel har set et hul i markedet og ønsker at udfylde det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Forbedre din madlavning med kurser og undervisning

Det er ikke alle der vokser op med et talent indenfor madlavning. Der er nogen det kommer nemt til, og nogen hvorved det blot...

En gør-det-selv makeover

Efter ferierne er forbi, eller når skoledagene begynder at blå lidt grå, eller man måske bare har lyst til noget nyt, så er det...

Undgå råd og lignende med trykimprægneret træ

Der findes rigtig mange forskellige former for træ som fx trykimprægneret træ. Det kan derfor være svært at vælge materialer, når man fx skal...

Få mere for pengene ved at købe en brugt minilæsser

Der er rigtig mange erhverv, hvor man dejligt skal løfte og fjerne rigtig mange forskellige ting. Det kan fx landmænd, der skal flytte foder...

Et job i udland øger erfaringen og giver kulturelle indsigter

Det er ikke alle der tør rejse til udlandet og prøve kræfter med et job i et helt nyt land. Dem der tør, for...