En sikker vinder hver gang

zizzi tøj

En sikker vinder hver gang

Går du og leder efter et tøjmærke, som er lige efter din smag? Markedet er så stort indenfor mode, at det næsten er umuligt at finde hoved og hale i. Derfor er det rart at have et brand, som man stoler på og altid kan vende tilbage til. Zizzi tøj er førende indenfor modeindustrien, fordi de leverer hver gang.

 

Zizzi konceptet

Zizzi er et anerkendt og hurtigt voksende fashion brand. Virksomheden har været etableret på markedet siden år 2000. Zizzi tøj er udbredt i store dele af Europa. Specielt det skandinaviske marked har fundet en stor kærlighed til de moderigtige kollektioner. Virksomheden arbejder på at udvide til hele Europa. De har set et hul i markedet, som de til UG har fyldt godt ud.

Hele konceptet bag virksomheden er at give deres kunder den bedst mulige oplevelse. Zizzi er en af de store spiller indenfor plus size tøj. De udvikler tøj, som giver plads til at omfavne sine kurver og former, der ikke skal gemmes væk til enhver pris.

Virksomheden er kendt for deres høje service og professionelle kompetencer. Det giver deres kunder en følelse af anerkendelse. Derudover er de et pålidelig mærke, som har et stort kendskab til deres kunders behov og ønsker.

zizzi tøj

Kollektioner

Zizzi har fokus på deres kerneværdier i hver og en af deres kollektioner. De væsentligste værdier er følgende:

  • Inspirationen til alle kvinder
  • Femininitet, som giver kvinder plads til at understrege dem selv
  • Fremtoning, der skaber muligheden for den personlige stil

 

Gennem disse værdier har Zizzi skabt et velkendt mærke. De har etablerede sig på markedet, så man ikke er i tvivl om, at en zizzi top er en zizzi top. Derudover bestræber de sig på at følge med tidens trends dog med deres egne designforslag og formidling. På denne måde er de med til at styrke deres kunders fremtoning og selvsikkerhed.

#Follow us on Instagram