Home Business Depeche tasker er kvalitet og funktionalitet

Depeche tasker er kvalitet og funktionalitet

Der er intet, som kan lave en rød tråd i et outfit som en kvalitets taske. Der findes efterhånden mange forskellige tasker i forskellige farver, tekstiler og designs. Man behøver dog ikke gå ud og investere flere hundrede kroner i en design taske, når man kan få det samme med depeche tasker.

Depeche

Virksomheden Depeche blev startede tilbage i 2008. De holder til i havneområdet i Horens, hvor det var ved start af virksomheden beliggende i et charmerende bådhus. Depeches direktør er ildsjælden Janni Hørdum, som har skabt et univers, som er til stor beundring. Hun har blandt andet også vundet forskellige priser, heri ”Årets unge Erhvervsleder 2014”. Dette skyldes hendes store passion og oprigtighed overfor sit team og sig selv.

 

Depeche er indbegrebet af hårdt arbejde og dedikation for det gode håndværk. En af grundprincipperne indenfor virksomheden er at arbejde med det, som de er gode til. Intet mindre eller mere. Endvidere arbejder virksomheden ud fra følgende principper i hver af deres design.

 

  • Funktionalitet
  • Kvalitet
  • Tilgængeligt prisleje

 

Design skal hverken være for dyrt at købe, og det skal heller ikke ligge hjemme gemt væk i skabet. Design skal bruges, og det kan man med blandt andet depeche tasker.

Depeche tasker

En taske kan mange flere ting, end man lige skulle tro. Det er først og fremmest et visuelt godt alternativ at benytte sig af. Der er ikke noget, som kan samle et outfit ligesom en rigtig flot taske. Dertil så er det helt principielt meget funktionelt at have en taske. Her kan man have alle sine personlige ejendele samlet et sted og med på farten.

 

Alle depeche tasker kan man bruge til daglig såvel til finere lejligheder. Taskerne kendetegner kvalitets materialer. Specielt er depeche tasker kendt for deres flotte udtryk og skind. Deres skindkvaliteter synes ikke mulige til prisen, men det er netop det, som depeche ønsker at skabe for deres kunder. Disse kvaliteter er at finde ved alle de forskellige designs, som taskerne har. Blandt andet tilbydes der bumbags, crossbody og cluths. Der skelnes ikke, og alle er produceret i tanken om at skabe det bedst mulige resultat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Tandremme – en af de mange skjulte skatte i produktion.

Hver evig eneste dag er vi i kontakt med en form for produkt, som på en eller anden måde, er blevet produceret i massevis....

Sælg din virksomheder og medarbejdere på bedste vis!

Nej, du skal selvfølgelig ikke bogstavelig talt sælge dine medarbejdere eller din virksomhed for den sags skyld. Men du skal sælge jeres kompetencer, service...

Pulsbælte – Fuld indblik i din træning!

Mangler du en træningsmakker, som kan vejlede og motivere dig under træningen? Så skal du overveje et pulsbælte. Et pulsbælte følger dig hele vejen...

Gør en forskel med den rette kloakering!

Der er mange ting, der i løbet af vores hverdag kræver en stor indsats for at få det til at fungere. Nogle af de...

Stiftelse af holdingselskab

Du er lige begyndt på din rejse som iværksætter, og spørgsmålene er mange. En del af processen som iværksætter, er at lære nye begreber,...