Tag en gratis stresstest!

stresstest

Tag en gratis stresstest!

Mange taler om, at stress er blevet en folkesygdom her i Danmark. Der er dog en bred del af befolkning, som ikke taler om emnet, som et seriøst og alvorlig foretagende. Dette er dog en stor fejl, da stress kan have alvorlige og fatale konsekvenser for en selv og ens nærmeste. Tag ligeledes en gratis stresstest!

 

Hvad er stress?

Hvis man kigger helt enkelt på stress, så definerer det de forandringer, der sker i kroppen og i hjerne ved overbelastning. Det kan dog udforme sig meget forskellige fra individ til individ. Disse forandringer skyldes stress hormoner, som udløses, når man føler sig presset. Hvis man kigger rent biologisk, så er stress helt essentielt for vores overlevelse. Det er ganske naturligt at føle sig stresset, da det er kroppens reaktion for at kunne præstere og yde det ekstra. I dag er der dog mange, som brænder inde med stressen og oplever det i en så ekstrem grad, der ikke er sund.

Tag en gratis stresstest!

Stresstest

Det er forskelligt, hvornår man reagerer på belastningstilstanden, såkaldt stress. Det skal dog ikke ignores, da det på længere sigt kan have fatale konsekvenser for en både i fysisk og mental forstand. På baggrund af det øget fokus på stress og dens konsekvenser, så er der flere psykiater og andre eksperter, der har udviklet stresstest. Det er en test, som kan pege på i hvilken retning, som man befinder sig i øjeblikket. Det er en ganske gratis stresstest og til fri benyttelse for alle.

Symptomer på stress

I forlængelse med en stresstest, så kan man også kigge nærmere på ens symptomer. Her er der både tale om de fysiske såvel som de mentale symptomer. Følgende er blandt andet udbredte:

 

  • Hjertebanken
  • Hovedpine
  • Træthed
  • Svedture
  • Rysten på hænderne
  • Appetitløshed

 

Igen skal man huske at være opmærksom på, at det kan være meget forskelligt hvordan man reagerer og hvilke symptomer man får. Det vil derfor til enhver tid anbefales, at man søger professionel hjælp ved mistanke omkring stress. Hvis man prøver at undertrykke det, så vil man blot forværre ens egen situation, hvor man vil komme ud i en tilstand, der er svær skadeligt for ens privatliv såvel som arbejdsliv.

#Follow us on Instagram