Barnets første bog er en unik samling af minder og glæde

Barnets første bog er en unik samling af minder og glæde

Barnets første bog er en unik samling af uforglemmelige begivenheder fra barnets første par år. Bogen gemmer på en helt særlig betydning, som man vil have glæde af at kigge tilbage på mange år frem i tiden. Det er muligt for alle familiesammensætninger at benytte bogen, idet den er indrettet yderst fleksibelt. Det er desuden muligt at tilkøbe diverse tilbehør til bogen for at sætte prikken over i’et. Læs mere herunder og bliv klogere på barnets første bog og dets mange særlige egenskaber.

Barnets første bog til alle familiesammensætninger

Den traditionelle familiesammensætning er langt fra det mest almindelige i dagens Danmark på nuværende tidspunkt. Derfor skal de børn, som ikke er i den traditionelle familiesammensætning på ingen måde udelukkes fra at have muligheden for at få en barnets første bog. Disse bøger laves nu nemlig til stort set alle tænkelige familiesammensætninger, så det er muligt for alle børn at få. Her er der ændret på de gamle normer, hvor indholdet i de forskellige bøger er tilpasset den enkelte familie i særdeleshed. Bogen er desuden indrettet så fleksibelt, at den uden besvær kan benyttes af alle. Hvis det dog er tvillinger, som er omdrejningspunktet i bogen, så er der lavet en specialudgave af barnets bog, hvor nogle af siderne omhandler begge børn. Derfor vil man opleve at bogen både er brugervenlig og stilfuld i høj grad på samme tid.

Barnets første bog

Tilbehør til barnets første bog

Barnets første bog indeholder stort set alt det nødvendige for at få en fuldendt bog fyldt med minder og glæde. Hvis du dog ønsker at gøre noget ekstra, er det muligt at tilkøbe diverse tilbehør til bogen. Tilbehøret kommer blandt andet i form af ekstra sider som eksempelvis stramtræ, blanke sider samt sider til skoleminder m.m. Udover ekstra sider er det desuden også muligt at købe forskellige skriveredskaber af høj kvalitet som bl.a. en kalligrafi kuglepen eller en guldbelagt kuglepen til at sætte prikken over i’et.

 

Herunder ses et udvalg af det tilbehør, som er muligt at tilkøbe.

  • Ler til babyaftryk
  • Aftrykssæt blå
  • Fødselsdagskalender
  • Ekstra serviet til aftryk
  • Kalligrafi kuglepen
#Follow us on Instagram