Ammepuder er til gavn for alle

Ammepuder gør hverdagen nemmere

Ammepuder er til gavn for alle

Det er en gave at blive forældre, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Babyting, gaver og alt skal købes, men midt i alt planlægningen og købende, er det vigtigt at have sig selv i mente. Ammepuder er en fantastisk gave eller investering, som med sikker vil falde i god jord. Læs mere her omkring hvad ammepuder gør godt for.

Hvorfor købe ammepuder?

En ammepude har mange egenskaber, der vil være til fordel både inden og efter fødslen. Ammepuder, også kaldt graviditetspuder, gør hverdagen lidt nemmere for alle. Følgende fordele er centrale i benyttelsen:

 

  • Det sikrer moderen afslapning og en god søvn
  • Det giver moderen optimal kropsstøtte
  • Det letter amningen
  • Den giver barnet den bedst mulige komfort

 

Der findes forskellige former og størrelser, det er helt individuelt, hvad man ønsker. Inden fødslen kan nogle opleve en hård graviditet, som resulterer i lange nætter og smerter. Dette vil en ammepude afhjælpe. Ammepuder er designet således, at kroppen vil få den ekstra støtte, som er nødvendig. Dette vil resultere i en bedre nattesøvn samt afslapning i løbet af dagen, som er en nødvendighed for kroppen.

Efter fødslen følger nogle hårde men ikke mindst vidunderlige stunder. Amningen bliver meget nemmere med en ammepude. Puden har multifunktioner, der er til gavn for moderen og barnet. Ikke nok med puden er blød og varm, så støtter den barnet ved amningen. På den måde vil der ikke skulle bruges overflødige kræfter.

Til nattens strabadser er ammepuder uundværlig. Puden er lige ved hånden og får hurtigt barnet til at falde til ro og er den ønskede ideelle støtte. Det vil spare mange kræfter og styrke ens overskud.

Design

Der findes mange forskellige størrelser indenfor ammepuder. Derudover findes der også mange forskellige forme, der hver især har sine fordele. Puderne findes desuden i et hav af forskellige farver og mønstre.

#Follow us on Instagram